Meteen naar de inhoud

Expertise

Expertise

Unieke wensen, uniek resultaat!

Vloeren

Wij bieden uitgebreid advies en zorgen voor zowel de levering als het vakkundig plaatsen van een breed scala aan vloerbedekkingen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details.

Raambekleding

Onze expertise strekt zich uit tot zowel binnen- als buitenraambekleding, en wij zijn gepassioneerd in het delen van ons advies en het verzorgen van levering en installatie op dit gebied.

Meubilair

Of het nu gaat om op maat gemaakte kasten, tafels of balies, wij zijn toegewijd aan het realiseren van meubelstukken die perfect aansluiten bij uw behoeften en visie.

vloeren

Uw partner in projectstoffering en duurzame vloeroplossingen

Bij Kemper Inrichters specialiseren we ons in projectstoffering voor diverse sectoren, waaronder kantoren, hospitality, scholen, zorginstellingen, bedrijven en retail. Onder projectstoffering verstaan we de levering en installatie van raambekleding en vloeren. Onze diensten strekken zich uit over heel Nederland en zelfs internationaal.

Concurrende prijzen
Wat ons onderscheidt, is dat we direct samenwerken met fabrikanten om verschillende soorten vloerafwerkingen in te kopen en te laten produceren. Hierdoor kunnen we u kwaliteit bieden tegen concurrerende prijzen.

Expertise
Onze expertise omvat diverse vloerafwerkingen, zoals ondervloer egaliseren, tapijt, marmoleum, PVC-vloeren (op rol, stroken en tegels), houten vloeren, gietvloeren en rubberen vloeren.

Kies Kemper Inrichters voor uw projectstoffering en ontdek hoogwaardige oplossingen voor uw vloer- en raambekledingsbehoeften.

raambekleding

Het creëren van uw gewenste sfeer: onze expertise in raambekleding

Wij zorgen ervoor dat de verlichting volledig is afgestemd op uw wensen, variërend van dessign, kleur, transparantie tot veiligheid.

Van het eerste vrijblijvende advies tot de uiteindelijke montage en het daaropvolgende onderhoud, begeleiden wij u gedurende het hele proces. Dit geldt zelfs voor de vroegste stadia, wanneer u nog in gesprek bent met een architect of interieurontwerper.

Binnen- als buitenraamkleding
Onze expertise reikt ver op het gebied van raambekleding, en we hebben al meer dan 15 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenraambekleding.

Voor binnenshuis bieden wij een scala aan opties, waaronder vitrages, rolgordijnen, paneelgordijnen en horizontale jaloezieën. Voor buitenraambekleding kunt u bij ons terecht voor oplossingen zoals serre zonwering, knikarmschermen, insectenwering en buitenjaloezieën.

meubilair

Maatwerk interieurs: uw unieke visie gerealiseerd door Kemper Inrichters

Bij Kemper Inrichters creëren we op maat gesneden interieurs, waarbij vakmanschap en persoonlijk contact de kern vormen van onze benadering. In onze eigen meubelmakerij worden houten meubels op maat gemaakt, wat elk interieur een uniek karakter geeft. Wij koesteren de overtuiging dat massaproductie geen plaats heeft in het realiseren van dromen, daarom werken we nooit volgens een standaard productieproces.

Persoonlijk contact is van onschatbare waarde in dit proces
We beginnen met het in kaart brengen van uw wensen en de unieke situatie, en denken actief met u mee om creatieve oplossingen te vinden. Vervolgens nemen we u aan de hand mee door het gehele proces. Door te spelen met kleuren, stijlen en opvallende details creëren we verrassende en boeiende effecten. U, evenals de ruimte zelf, dienen als onze belangrijkste bronnen van inspiratie.

Twee essentiële disciplines: engineering en realisatie
Onze aanpak is gebaseerd op samenwerking en betrokkenheid bij elk project. We geloven dat succes nooit het resultaat is van individuele inspanningen. Met jarenlange ervaring in verschillende sectoren bieden we u een solide combinatie van expertise, ontwikkeling en bewezen vakmanschap.

Laat ons uw visie omzetten in werkelijkheid en uw interieur verheffen tot een unieke, adembenemende ruimte.

© Alle rechten voorbehouden.