Meteen naar de inhoud

duurzaamheid

vloeren

Vloerafwerking en circulariteit: onze gedrevenheid om de juiste vragen te stellen

In ons streven naar vooruitgang binnen ons vakgebied, vloerafwerking, hebben we onszelf essentiële vragen gesteld. We hebben gemerkt dat er veel kennis beschikbaar is, maar helaas ook dat er te veel desinformatie circuleert met betrekking tot vloerafwerking en circulariteit.

Onze leidende principes zijn:

  1. Circulaire Materialen: We omarmen circulaire materialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

  2. Duurzaam Productieproces: We streven naar duurzaamheid in elke fase van ons productieproces.

  3. Losmaakbaarheid: We ontwerpen voor eenvoudige demontage en hergebruik.

  4. Recyclebaar: We bevorderen recycling en hergebruik als integraal onderdeel van onze aanpak.

Bij Kemper Inrichters zijn we vastbesloten om de juiste vragen te stellen en actie te ondernemen voor een duurzame toekomst in vloerafwerking en circulariteit.

Circulariteit

Duurzame vloerafwerking: onze toewijding aan de circulaire toekomst

Door weloverwogen keuzes te maken, leggen wij op overtuigende wijze het verhaal achter circulaire vloerafwerking uit aan onze opdrachtgevers. Onze diensten omvatten advies, creatief denken, levering en vakkundige installatie van duurzame vloeroplossingen en projectinrichting.

Integraal denken voor duurzaamheid
In ons proces kijken we verder dan alleen het moment van installatie. We denken integraal na over het volledige traject, waarbij we de juiste adviezen verstrekken en de meest geschikte circulaire oplossingen aanbevelen. We overwegen vragen zoals: Hoe zal het materiaal eruitzien na tientallen jaren? Wat gebeurt er met de materialen als de vloer wordt vervangen? Dit zijn overwegingen die we nauwgezet in het proces opnemen.

Samen sterker naar circulariteit
Wij geloven dat een aanzienlijk deel van onze motivatie als ondernemers voortkomt uit het gevoel dat we deel uitmaken van iets groters dan onszelf. Samenwerken is de sleutel! Door partnerschappen met toonaangevende experts op het gebied van duurzame vloeroplossingen komen we steeds dichter bij het bereiken van totale circulariteit in vloerafwerking. Samen staan we sterk en dragen we bij aan een duurzamere toekomst.

© Alle rechten voorbehouden.