Specialisaties

Specialisaties

Unieke wensen, uniek resultaat!

Vloeren

Het gehele project van groot tot klein kunnen wij begeleiden voor u, hierbij kunt u denken aan advies en het leveren en vakkundig plaatsen van allerlei soorten vloerbedekkingen.

Raambekleding

Wij kunnen u op dit gebied goed adviseren, d.w.z. het leveren en monteren. Voor zowel binnen raambekleding als buiten
raambekleding.

Meubilair

Wij leveren ook (kantoor) meubilair, maar kunnen desgewenst ook maatwerk leveren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kasten, tafels of balies.

Vloeren

Kemper Inrichters verzorgd o.a de projectstoffering van kantoren, hospitality, scholen, zorginstellingen, het bedrijfsleven en retail. Onder projectstoffering verstaan wij het leveren en installeren van raambekleding en vloeren. Wij zijn actief door geheel Nederland, maar ook in het buitenland. Doordat wij de verschillende type vloerafwerkingen rechtstreeks inkopen en laten produceren bij “onze” fabrikanten kunnen wij deze tegen een scherpe, en dus aantrekkelijke, prijs aanbieden.

Verwijderen en Afvoeren oude vloerafwerking
Ook voor de inname van oude vloerafwerkingen kan men bij ons terecht. Met het ReStart® programma willen wij post-installatie- en post-gebruiker-vloerbekledingen inzamelen en vervolgens recyclen en hergebruiken als nieuwe grondstof. Via dit programma kunnen wij deelnemen aan een kostenefficiënt initiatief voor de terugname van vloerbekleding waaronder vinyl, linoleum en tapijt. Doordat wij hier aan deelnemen, dragen wij op deze wijze ook een steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu, en dus aan de overstap naar een circulaire economie.

Welke vloerafwerkingen
U kunt bij ons terecht voor de installatie van elke type vloerafwerking. U kunt hierbij denken aan:

Raambekleding

Als projectinrichter hebben wij de mooie en uitdagende taak om projecten te voorzien van een passend interieur. En voor ieder geslaagd interieur geldt dat licht een cruciale rol speelt bij de uiteindelijk gewenste sfeer. We zorgen dat deze volledig wordt afgestemd op uw wensen wat betreft dessin, kleur, mate van transparantie, maar ook veiligheid. Van een eerste vrijblijvend advies tot de montage en het onderhoud, we begeleiden het hele traject. Dat kan ook al in een vroeg traject, als u bijvoorbeeld nog met een architect of interieurontwerper aan tafel zit.

Wij kunnen u op dit gebied goed adviseren, d.w.z. het leveren en monteren. Inmiddels hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van raambekleding.  Voor binnen raambekleding zijn dat vitrages, rolgordijnen, paneelgordijnen of horizontale jaloezieën. Voor buiten raambekleding kan dat bijvoorbeeld serre zonwering, knikarmschermen, insectenwering of buiten jaloezieën zijn.

Meubilair

Kemper Inrichters levert op maat gesneden interieurs. Vanuit de meubelmakerij maken wij houten meubels op maat. Voor u betekent dit dat wij elk interieur uniek maken en werken daarom dus nooit in productie. Persoonlijk contact is hierbij heel belangrijk: we brengen eerst uw wensen en de situatie in kaart, denken met u mee in oplossingen en nemen u aan de hand hiervan mee in het proces. Door te spelen met kleurgebruik, stijl of opmerkelijke details, ontstaan verrassende effecten. Wij laten ons daarbij graag inspireren door u en uiteraard de ruimte.

Wij doen dat door twee disciplines met elkaar te verenigen: engineeren en realiseren. En natuurlijk door u zoveel mogelijk te betrekken bij het proces. Succes boek je namelijk nooit alleen! Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring binnen diverse sectoren. We kunnen u daarom een stabiele combinatie van ervaring, expertise en ontwikkeling aanbieden.